Lions Club Appingedam Delfzijl is een organisatie waarvan de leden op vriendschappelijke basis samenwerken. Samenwerken door “de handen uit te mouwen”  (= samen WERKEN), en ook door als netwerkorganisatie te werken (= SAMEN werken).

ONZE MISSIE

Onze missie is: "het in praktijk brengen van het Lions motto “We Serve” in onze regio". Als “serviceclub” maakt de club deel uit van de wereldwijde organisatie Lions International. Onze activiteiten kunnen deel zijn van programma's van de Lions organisatie. Verreweg de meeste projecten zijn ontwikkeld binnen onze eigen club en waaraan ons netwerk waarde aan toevoegt.

Meer informatie over de Lions

De Lions organisatie bestaat sinds 1917. Onze club is opgericht op 12 februari 1964. Daarmee heeft de club een lange en ook rijke historie. Maar het is juist ook een club met toekomst.
De Lionsclub Appingedam Delfzijl zet zich in om mensen in onze omgeving (de DAL Gemeente) maar ook daarbuiten te helpen. Dit door het ondersteunen van goede doelen.

Momenteel zijn dit de voedselbank en het ziekenhuis Lokulu in Zambia. Maar we zijn steeds bezig met het  ontwikkelen en uitvoeren van projecten.

Onze projecten
  • De wijnactie (zie ook wijnactie)
    Een beproefde manier om een goed doel te steunen op aangename wijze

• HJSO concert (zie ook HJSO)
    Het traditionele benefietconcert met het Haydn Jeugd Strijkorkest

• Voeding en Gezondheid. Doorlopend thema gestart in ons clubjaar 2017/18

• Circulaire Economie. Jaarthema 2018/2019

Bijeenkomsten:

De bijeenkomsten zijn de eerste en de derde donderdag in de maand.
Aanvang van de bijeenkomsten is 18:30h. De bijeenkomsten beginnen met een informeel gedeelte. De clubvergadering begint daarna (rond  20:30h)

Wij vergaderen in Restaurant Eemshaven:
Schafferweg 29
9507 TA Losdorp