PINDAKAAS voor de VOGELS opbrengst voor LUKULU


Gewone pindakaas bevat ingrediënten die vogels meer kwaad dan goed doen. Onze vogelpindakaas is speciaal ontwikkeld voor tuinvogels. Het bevat de verschillende voedingsstoffen die “onze huisdieren” nodig hebben om de winter door te komen.

Het mooist is om de pindakaas in de pot in een speciaal daarvoor bestemd huisje te serveren. Het huisje kunt u plaatsen op een plaats die niet bereikbaar is voor poezen (balkon of boom etc.). U zult ervan opkijken hoe snel onze vliegende vrienden de plaats van de pindakaas gevonden hebben. Waar u het ook maar neerzet.

AANBIEDING

Om het allemaal gemakkelijk te maken hebben we een vogelpakket samengesteld. Dit bestaat uit 8 potten pindakaas en een pindakaashouder. Dit totaal kost 20 €. Daarvoor kunt u het in de winkel of op internet echt niet kopen! Dus 20 € voor 8 potten en de pindakaashouder.
Vindt U dit teveel om te beginnen, koop dan de potjes per stuk voor 2,50 €. Ook de pindakaashouder is los te koop voor 4 €.

GRATIS BEZORGING (REGIO DELFZIJL, APPINGEDAM, LOPPERSUM)

Om het u gemakkelijk te maken kunt u uw bestelling via deze site plaatsen. Na bestelling krijgt u bericht wanneer het precies bij u bezorgd wordt. Dit zal vanaf 14 december plaats vinden. U zult begrijpen dat dit alleen in de regio Appingedam Delfzijl Loppersum kan. Woont u buiten dit gebied dan zijn de verzendkosten 5,75 € voor verzending van het pakketje per DHL.

Wij hopen dat er massaal gebruik gemaakt wordt van deze aanbieding. De opbrengst gaat voor 100%  (en dat garanderen wij) naar het LUKULU project.

Ga naar het bestelformulier