18

Normaal gezien geen voorjaar zonder een mooi concert van het Haydn Jeugd Strijkorkest.

Maar dit jaar niet.

De laatste uitvoering was 7 maart 2020. En het was een bijzondere uitvoering. Kabzeel Appingedam bleek een prachtige locatie, weliswaar kleiner dan wat we gewend waren, maar wel heel mooi. En met een goede akoestiek. Met de woorden van toen kunnen we zeggen: “Het was mooi en ook gezellig druk.”

Kabzeel

De veelkleurigheid van Kabzeel zorgde voor een voorjaarsaccent.

Alle activiteiten opgeschort

Het HJSO van 7 maart was voor ons als Lionsclub tevens de afsluitende activiteit van 2020. Alle activiteiten en evenementen voor daarna zijn node afgelast. En we weten niet wanneer we de draad weer kunnen oppakken.

Wat betekent dit voor het HJSO?

Natuurlijk gaan we door met onze reeks benefietconcerten. Het moet wel kunnen en verantwoord zijn. Dus we kunnen er nu nog niets over zeggen, maar zullen zodra wij meer informatie hebben het op deze site aankondigen.

Het HJSO staat ook weer in de startblokken. Juist in deze moeilijke tijd zonder voorstellingen zag het HJSO even wat sombere wolken aan zich voorbijtrekken.

De toekomst ziet er nu weer stevig uit door de toegekende fondsen. Daardoor kunnen we weer met vertrouwen verder kijken.  U kunt het HJSO ook helpen door hen te sponsoren.

Of wordt Vriend van het HJSO. Nadere informatie op de website van het HJSO

Zodra het kan zullen we weer plannen gaan maken.
Wij kijken er snakkend naar uit om met u dit prachtig evenement weer als vanouds te mogen en kunnen beleven.

KRUISKERK

De Kruiskerk werd verbouwd. Inmiddels is deze verbouwing (voor de meeste van ons min of meer geruisloos) afgerond.

Laten we maar zeggen het volgend concert staat in de steigers.

Voor meer informatie, zie de website van de Kruiskerk:

Met ook meer foto’s van de verbouwing

Wij kijken uit naar de 24e uitvoering van het HJSO!