We kunnen weer het voorjaar in!!!!

Het concert was weer fantastisch.

Wat is het toch geweldig om zo een traditie te hebben.

Na de opening door Fekko Jan Sebens kon Bart Arntzen melden dat mede door de bijdragen uit het HJSO benefietconcert de financiering van het zonne energie project voor Lukulu rond is. Je kan gerust zeggen dat u door het kopen van kaarten etc. dit mooie project mogelijk heeft gemaakt!
Na de opening kreeg de dirigent Jan-Ype Nota het woord. De 22e keer alweer is ook voor het HJSO een genoegen. De kerk met zijn goede acoustiek en ook het trouwe publiek dat zichtbaar geniet van het concert. De deelname van de jonge IVAK spelers, maakt het compleet. Het HJSO staat er goed voor en koestert haar toekomst. Dat ondersteunt het IVAK zichtbaar, vandaag.
Dit jaar, de 22e keer was er een prachtig programma met medewerking van het IVAK uitgevoerd.